Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

RIPSISEERUMIT

Ripsiseerumi vaikuttaa ripsien ja kulmakarvojen pituuteen, paksuuteen ja tuuheuteen vahvistamalla ja ravitsemalla karvatuppea.

Tuotteita yhteensä 4 kpl
EYENVY

EYENVY

HUOM!
EYENVY ripsiseerumin koostumus on muuttunut, tehoaine on vaihtunut. Uusi Eyenvy seerumi ei vastaa teholtaan aiempaa seerumia, joten Eyenvyn maahantuonti on lopetettu. Eyenvyn tilalle on tullut MAXEYLASH seerumi, joka sisältää  tuon tutun aiemmin Eyenvyssä käytetyn tehoaineen...
MaxeyLash_Vial_Brush_Left_2017MAY2.jpg&width=280&height=500

MAXEYLASH

MaxeyLash on ripsiseerumi, joka tukee karvatupen toimintaa. Tuote alkaa vahvistamaan ripsiä heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Noin kuukauden kuluttua ripset ovat selkeästi pidemmät, tuuheammat, täyteläisemmät ja tummemmat. Säännöllistä käyttöä jatkamalla saa parhaat tulokset.Tuotteen vaikutukset..
Hinta: 70.00 €
revitalash.jpg&width=280&height=500

REVITALASH® ADVANCED 3,5ml

RevitaLash® Advanced – ripsien hoitoaine 
Löydä omien luonnollisten ripsiesi kauneus. RevitaLash® Advanced on uraauurtava, suuren suosion saavuttanut ripsienhoitotuote, joka sisältää tehokasta patentoitua teknologiaa ja tekee ripsistä dramaattisen näyttävät. RevitaLash® Advanced on kehittyneintä..
Hinta: 110.00 €
REFECTOCIL LASH & BROW BOOSTER 2 IN 1 - DOUBLE EFFECT 6 ml

REFECTOCIL LASH & BROW BOOSTER 2 IN 1 - DOUBLE EFFECT 6 ml

Jopa 56% pidemmät ripset sekä tuuheammat, vahvemmat ja täydet kulmakarvat! Sisältää tehokkaan yhdistelmän aktiivisia aineita, jotka pidentävät karvojen kasvuvaihetta, ja sitä kautta auttavat karvoja kasvamaan pidemmiksi jo 6 viikossa. Vaikutus näkyy noin 6 viikon kuluessa kun tuotetta käytetään päivittäin..
Hinta: 89.00 €