Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

PFB VANISH ULTRA ROLL-ON 60 ML

pfb vanish ULTRA ainutlaatuisen tehokas kolmivaikutteinen roll-on seerumi - ehkäisee sisäänkasvaneita karvoja, poistaa sheivausnäppylöitä ja karvanpoistosta aiheutuvia pigmenttiläiskiä. 

​Toiset saavat sisäänkasvaneita karvoja, sheivaushaavoja, näppyjä, punoitusta tai turvotusta karvanpoiston jälkeen. Karvat tunkeutuvat karvatuppeen ja kasvavat ihon sisään, jolloin iho reagoi ja alueelle saattaa syntyä aristavia näppyjä. 

pfb vanish ULTRA sisältää antioksidanttisia vaikutuksia, ihoa kirkastavia ja suojaavia ominaisuuksia ihon ikääntymistä vastaan. 

pfb vanish ULTRA on uutuus joka lisäksi vaalentaa sisääkasvaneista karvoista johtuvia pigmenttiläiskiä. Vaalentava vaikutus perustuu mm. siitakesieni-, lumpeenkukka- ja planktonuutteeseen sekä Cromabrightiin,  

pfb vanish ULTRA kuorii hellävaraisesti ihosolukkoa ja ‘nostaa’ sisäänkasvaneet karvat ihon pinnalle, jolloin ihon ärsytys, mm. turvotus ja punoitus, häviävät. Lisäksi pfb vanish ULTRA tasapainottaa tehokkaasti ihon pH:ta. Tarkoitettu sekä kasvoille että vartalolle miehille ja naisille päivittäiseen käyttöön.

​Täydellinen tuote myös pigmenttitummentumille, jota voi käyttää:

  • Reisien sisäosiin ja bikinialueille 
  • Kainaloihin 
  • Leukaan 
  • Niskaan 
  • Kaikille ihotyypeille
  • Ihoa vaalentava vaikutus 6-8 viikossa

Estää karvan sisään kasvun, sekä karvanpoistosta aiheutuneiden haavojen, näppyjen, punoituksen ja turvotuksen syntymisen – tuloksia 48 tunnissa.

Varoitus: Vältä tuotteen joutumista silmiin ja limakalvoille. Vain ulkoiseen käyttöön. Älä käytä mikäli olet allerginen asetyylisalisyylihapolle. Pidettävä pois lasten ulottuvilta.

​Tuotetta ei suositella käytettäväksi raskauden ja imetyksen aikana. Jos haluat käyttää tuotetta raskauden aikana, keskustele asiasta lääkärisi kanssa.

​pfb vanish ULTRA -tuotetta ei ole testattu eläimillä.

pfb vanish ULTRA on saatavana 60ml roll-on –pullossa..

KÄYTTÖ:

Kasvoille, kaulalle, kainaloihin, bikinialueelle, rintaan, selkään, sääriin ja reisiin päivittäin. Vaikeissa tapauksissa käytetään 2 kertaa päivässä. Tuotetta on hyvä käyttää heti sheivauksen jälkeen. Sokeroinnin tai vahauksen jälkeen tuotetta aletaan käyttää aikaisintaan seuraavana päivänä. Rullaa kevyesti iholle, älä hiero.

Tuloksia näet 24-48 tunnissa!

Hinta:35.00 €